Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Üst düzey görev değişiklikleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yapılan büyükelçi ve üst düzey müfettiş atamalarına ilişkin kararlar, Resmi Gazete’de yayımlandı. Türkiye'nin dış temsilciliklerine yapılan önemli atamalarla birlikte kamu kurumlarında da çeşitli görevlendirmeler gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Üst düzey görev değişiklikleri

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yapılan büyükelçi atama kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Slovenya Cumhuriyeti’ne İkili İlişkiler Genel Müdürü Hayriye Kumaşçıoğlu, Bahreyn Krallığı’na Bilgi Teknolojileri Genel Müdürü Ayşe Hilal Sayan Koytak ve Zambiya Cumhuriyeti’ne Kuzey Afrika Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Barbaros Dicle büyükelçi olarak atandı. 

İsviçre Konfederasyonu’na İkili İlişkiler Genel Müdürü Şebnem İncesu, Çek Cumhuriyeti’ne ise Metin Feyzioğlu Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliği görevine getirildi.

Ayrıca Adalet Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Hazine ve Maliye Bakanlığı bünyesinde de kritik görevlendirmeler yapıldı. 

Adalet Başmüfettişliklerine Adalet Müfettişleri Mikail Torun, Ahmet Hamdi Kasapoğlu, Zafer Kandemir ve Çağlar Köse atanırken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında açık bulunan İş Başmüfettişliklerine Anıl Gürses, Gökhan Ateş, Işıl Sezgin Bal ve Naz Başaran getirildi.

Hazine ve Maliye Bakanlığında ise Hazine ve Maliye Başmüfettişliklerine Ahmet Yesari Eroğlu ve Tolga Turan atanırken, Vergi Başmüfettişliklerine 83 yeni vergi müfettişi görevlendirildi.

 Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğünde de boşta olan yönetim kurulu üyeliğine Mustafa Akkaya’nın atanması kararlaştırıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Üst düzey görev değişiklikleri
reklam alanı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.